Aanbod

80's Aerobics

Genoeg stilgezeten deze coronatijd? Is je gat wat vierkant? Heb je téveel aperitiefjes gedronken of chipskes geknabbeld? In een nostalgische bui? Of heb je gewoon weer zin in je funky strakke pakje en knallende eighties hits met bijhorende oefeningskes?

Elke reden is goed om je in te schrijven voor onze gloednieuwe lessenreeks EIGHTIES AEROBICS!

We starten op maandag 29 juni met deze geweldig populaire lessenreeks! Ook inschrijven voor een losse les is mogelijk!

Lees meer: 80's Aerobics

Hathayoga

Hathayoga - Tune INsideOUT. Elke maandagvoormiddag én vrijdagavond kan jij kiezen voor yoga, meditatie en thee!

Hathayoga zorgt op een laagdrempelige manier voor soepelheid, lenigheid en versterking van de spieren.

Tijdens deze lessen keren we naar binnen. Door tijdens de oefeningen, geïnspireerd uit de Hathayoga, even te "voelen" word je meer bewust van je lichaam en haar taal, die je iets duidelijk proberen te maken.
We sluiten de les af met 15 min meditatie en nadien "ontwaken" we terug met een theetje.

Lees meer: Hathayoga

Kom Bordspelen! UITGESTELD

Kom Bordspelen! Gratis toegang.

Ook zot van gezelschapsspelletjes en bordspelen?
Dan verwachten we jou op zaterdag 30 mei van 14u tot 17u. Er wordt eveneens begeleiding voorzien! Iedereen is van harte welkom! Inschrijven op voorhand is niet nodig.

Voor koppels.
Voor vrienden.
Voor familie.
Voor het hele gezin met of zonder kinderen.
Voor kids vanaf 6 jaar.

Lees meer: Kom Bordspelen! UITGESTELD

Infosessie nieuw samengesteld gezin UITGESTELD

Gratis informatiesessie over leven in een nieuw samengesteld gezin.

 

Graag nemen we je deze avond mee in de dynamieken die er kunnen spelen in nieuw samengestelde gezinnen en wat je als ouder, plusouder, grootouders, plusgrootouders, ... kan doen om hiermee om te gaan. Deze avond biedt je erkenning en inspiratie om verder aan de slag te gaan.

Lees meer: Infosessie nieuw samengesteld gezin UITGESTELD

Workshop Bekkenbodem 20 JUNI

Gun jezelf een pijnvrij leven vol stabiliteit en flexibiliteit met een bekken in balans!
Ga voor een stabieler leven zonder zorgen, ongemakken en gênante problemen. In onze veilige huiselijke sfeer kijken we naar het verhaal van het vrouwelijke bekken.
We heffen het taboe op waardoor de zwaarte eraf valt en je je vrij voelt om te kunnen werken met je eigen gewaarwording, lichaam, energie en emoties.

Bekkenproblematiek uit zich als: pijn in de liezen, stuit, schaambeen, si-  gewrichten, billen, heupen, (onder)buik en (onder)rug door over-of onderactiviteit.
Verder kan je last hebben van bekkeninstabiliteit, (stress)incontinentie, ongemak bij het vrijen, psychosomatische en psycho-emotionele klachten, chronische vermoeidheid, burn-out of depressie.

Lees meer: Workshop Bekkenbodem 20 JUNI

Open terras- en Speelnamiddag 16 AUGUSTUS

TERRASSEN!!!!

Zin in een drankje met of zonder kids?
Lekker keuvelen onder vrienden met een theetje of een wijntje? Heerlijk genieten van de warme zon op je snoet?

Dat kan!! Kom gerust eens langs op zondag 16 augustus en maak kennis met onze activiteiten en ondernemers. We zijn doorlopend open van 13u tot 17u.

Ons terras is open en je kids kunnen zich naar hartelust uitleven in onze speeltuin met tal van nieuwe houten speeltuigen!

Vrije toegang!

Lees meer: Open terras- en Speelnamiddag 16 AUGUSTUS

Workshop Ontmoet jezelf UITGESTELD

Coachingsworkshop met inzet van paarden

Heb jij 'de ballen' om voor jezelf te kiezen?

Wil jij ook geen avonden meer waarin je helemaal uitgeput en leeggezogen thuis komt? Houdt het gevoel van veel te moeten en te willen voldoen aan ieders verwachtingen je weg bij jezelf?
Stel jij jezelf ook wel eens de volgende vragen?
Wie ben ik en wat leeft er diep vanbinnen?
Wat is mijn plek in deze wereld en hoe kan ik die innemen?
Waar wil ik naar toe, waarom en hoe?

  • Wil jij even tijd voor jezelf maken?
  • Wil jij even op de pauzeknop drukken en op adem komen?
  • Wil jij de dingen vanuit een ander perspectief zien?
  • Wil je terug in verbinding zijn met jezelf?
  • Wil je leren hoe je kan stralen vanuit je eigen kracht, vanuit je eigen zijn?
    Dan is het tijd voor verandering! Op al deze vragen en meer zoeken we samen met jou naar een antwoord. In deze workshop kies je voor jezelf!

Lees meer: Workshop Ontmoet jezelf UITGESTELD

Poweryoga VANAF 8 JUNI

Vanaf maandag 8 juni starten de lessen terug en ze gaan bij mooi weer in openlucht door! We verzamelen om 20u voor de inkomdeur. Vergeet je matje niet, breng evt. een dekentje mee en kleed je naar gelang het weer. Jij komt toch ook?
Slecht weer? Dan gaan we lekker naar binnen 🤗

Wegens ZOMERVERLOF: enkel nog op 6 juli, 3, 17 en 31 augustus Poweryoga op maandagavond. Vanaf september terug elke week!

Ga de uitdaging en het commitment met jezelf aan en ga voor een sterker en strakker lichaam. Je zal versteld staan van de resultaten en de vorderingen, die je op zeer korte periode maakt.

Sarah zorgt voor een unieke combinatie van inspanning én ontspanning. Enerzijds begeleidt ze jou in een reeks van uitdagende en spierverstevigende oefeningen, waarbij beweging en ademhaling centraal staan. Deze oefeningen zorgen voor een fitter en strakker lichaam, waarbij jij in no time terug in shape bent!

Anderzijds is de les een zalig en warm ontspanningsmoment, waarbij jouw lichaam én geest op het einde van de les volledig zen zijn. Niks zweverigs, enkel pure ontspanning!

Voor de lessen is het niet vereist om in topconditie te zijn! De les is laagdrempelig en toepasbaar op elk individu. Schrijf je snel in en ontdek waar jouw grenzen liggen en geniet van een heerlijk ontspanningsmoment!

Lees meer: Poweryoga VANAF 8 JUNI

Pilates Open Air

We zijn terug van start gegaan, maar dan outdoor! Elke donderdagavond om 19u30 kan je komen meedoen. Breng je matje en drinken mee en kleed je naar het weer.

Elke donderdag om

  • 19u30

Kom je graag sporadisch eens meedoen? Dat kan! Laat gewoon iets weten en dan bekijken we of er plaats is.

De reeks wordt gegeven door Kerry, Pilatesinstructrice en afkomstig van Zuid-Afrika. Ze is al jaren actief in het geven van Pilateslessen en en heeft dan ook tonnen ervaring om jou tijdens haar lessen te begeleiden.

Met Pilates verbeter je je flexibiliteit en houding en verstevig je je buik- rug- en bekkenspieren. Pilates is uitermate geschikt om te combineren met belastende sporten en verlaagt de kans op blessures. Eveneens ideaal voor als je last hebt van gewrichts-, rug- en nekpijnen!

Voor de lessen is het niet vereist om in topconditie te zijn! De les is laagdrempelig en toepasbaar op elk individu.
Schrijf je snel in en ontdek waar jouw grenzen liggen. Ga het commitment met jezelf aan en ga voor een sterker en strakker lichaam.

Lees meer: Pilates Open Air