Kids Only

Knuffelturnen Mini & Maxi

Samen rollebollen, samen vliegen, samen lachen, samen zingen en samen spelen.
Dat is knuffelturnen! Deze leuke lesjes stimuleren de sociale relaties en het lichaamsbewustzijn.

Mini: voor kids van 1 tot 3 jaar

Maxi: voor kids van 2,5 tot 6 jaar

Reeks van 3 lessen:
Oktober: 5-12-19
November: 9-16-23
Inschrijven per losse les kan ook!

Lees meer: Knuffelturnen Mini & Maxi

Speeldagen Kerstvakantie

Kleuter- en Kinderspeeldagen voor kids van 2,5 tot 10 jaar!!

Ben je nog op zoek naar een super leuke opvangmogelijkheid of naar een creatieve en originele invulling voor de eerste week van de kerstvakantie?

Schrijf je kids dan in en laat ze genieten van onze unieke locatie: een bosrijke omgeving, een ruime speeltuin en twee binnenruimtes. Vrij spel, knutselen, relaxen en bewegen. Plezier én persoonlijke aanpak verzekerd!

Lees meer: Speeldagen Kerstvakantie 

Zumba for Kids!

Zumba for Kids!

Zijn je benen het beu om heel de dag stil te zitten? Weeral een dag achter de schoolbank gezeten? Kom dan lekker shaken en schud je benen los in deze ontspannende Zumba-dansles!

Wanneer?

 
Elke donderdagavond van 17u-18u kunnen je kids leuke moves aanleren!
 

Lees meer: Zumba for Kids!

Kerstkamp

KERSTKAMP in de tweede week van de kerstvakantie.

Voor kinderen van 2,5 t/m 10 jaar. Het kerstkampavontuur gaat door van maandag 2 januari t/m woensdag 4 januari.
Drie dagen vol avontuur met kerstdieren, zoektochten en sfeerlichtjes. We gaan knutselen, bewegen en ontspannen om heerlijk tot rust te komen.
Je kan ook per losse dag inschrijven!!

Lees meer: Kerstkamp 

Workshops Eigenwijsjes Kindercoaching

Tijdens de workshops Eigenwijsjes werkt kindercoach Aline in kleine groepjes van maximum 6 kinderen. Zo gaat ze op een speelse en creatieve manier aan de slag met thema's zoals faalangst, hoogsensitiviteit, zelfvertrouwen, talenten en piekeren.

Doelgroep?

Voor kinderen van 6 tot 12 jaar

Duur van de workshops?

2 uur

Lees meer: Workshops Eigenwijsjes Kindercoaching

Knutselworkshops

Kom Knutselen!

Nog op zoek naar een leuke activiteit voor je kids op een vrijdag vroege avond of zondagvoormiddag?
Kom dan knutselen! Onder begeleiding kunnen ze mooie knutselwerkjes maken!

Doorheen het hele jaar worden er twee uur durende workshops rond allerlei thema’s gegeven. Minimaal 1 keer per maand: hou dus de website goed in de gaten voor de data! Tijdens deze maandelijkse knutselsessies prikkelen we de creativiteit van de kinderen. De knutselsessies zijn voor kinderen vanaf de kleuterklas tot einde lagere school. De knutselwerkjes passen we aan naargelang hun leeftijd en kunnen. 

 

Lees meer: Knutselworkshops

Wobbelturnen ZATERDAG

Wobbelturnen is meer dan enkel turnen op en rond een Wobbel.  Het is een combinatie van speelse bewegingsoefeningen, evenwichtsoefeningen,  samenwerkingsspelletjes en relaxatie. 

                    

Lees meer: Wobbelturnen ZATERDAG

Monsteremoties! SEPTEMBER-OKTOBER

NIEUWE REEKS!!

Leer samen met je (klein)kind de taal van de emoties. De emoties van kinderen zijn namelijk écht; krokodillentranen bestaan niet. Als je samen met je kinderen hun emoties leert herkennen, benoemen en te erkennen dat ze er mogen zijn, dan is dit alvast een stevige basis in hun ontwikkelingsproces. Ze groeien hierdoor namelijk op tot volwassenen met de nodige portie veerkracht én een gezonde dosis zelfvertrouwen. 

Heeft jouw kind last van faalangst, kan het niet tot rust komen of is het vaak overprikkeld? Vaak zijn deze kinderen op zoek naar veiligheid, geborgenheid en rust. Maar kinderen kunnen dit moeilijk verwoorden.

Volwassenen hebben een emotionele vuilnisbak met op de bodem een laagje rottend afval, omdat we doorheen de jaren niet geleerd hebben om met onze gevoelens om te gaan.

Kinderen hebben eveneens een emotionele vuilnisbak, maar gelukkig ligt er nog geen rottend afval op de bodem. En om hun vuilnisbak zo goed als leeg te proberen te houden, is de deelname aan deze lessenreeks sterk aanbevolen! Kinderen leren in deze reeks hoe ze deze emotionele vuilnisbak kunnen leegmaken als ze met een bepaalde emotie zitten ipv het deksel gewoon dicht te doen en zo met hun gevoel te blijven zitten.

Lees meer: Monsteremoties! SEPTEMBER-OKTOBER

Boskamp Herfstvakantie

Over de vlOER pakt uit met een tweede herfsteditie van het Yoga & Crea kamp voor kinderen van 2,5 t/m 10 jaar. Het boskampavontuur gaat door in de herfstvakantie van woensdag 2 november t/m vrijdag 4 november.

Drie dagen vol avontuur met kabouters, trollen en bosdieren. We gaan knutselen en yoga doen om heerlijk tot rust te komen.

Lees meer: Boskamp Herfstvakantie

Kinderyoga ZATERDAG 11u

Kinderyoga is de ideale manier om tot rust te komen, want kinderen zijn snel overprikkeld in onze drukke prestatiegerichte maatschappij. In deze lessen leert Aline je kinderen niet alleen om de nodige rust te nemen, maar het is ook een enorme boost voor hun zelfvertrouwen. Laat je kids een uurtje heerlijk spelen en ontspannen. Voor kids van 3 t/m 10 jaar.

    

Is jouw kind vaak overprikkeld, is het (hoog)gevoelig of heeft je kind autisme? Dan zijn deze lessen zeker aan te raden! Yoga heeft zowel fysiek al psychisch heel veel voordelen.

Zo zorgt het voor een goede lichaamshouding, motorische vaardigheden worden versterkt, het zorgt voor een betere weerstand en het werkt in op de bloedsomloop en onze spieren. Ook zorgt het voor verbetering van het zelfvertrouwen, het zelfbewustzijn, concentratievermogen en emotionele groei.

Lees meer: Kinderyoga ZATERDAG 11u

Ouder-Kind Yoga ZATERDAG 9u45

Ouder-kindyoga is een kinderyogales die je sámen met je (klein)kind kan beleven. Je kan het zien als een moment van qualitytime, tijd die je echt samen doorbrengt.

Een ouder-kindyogales is altijd in thema; elke week komt er een ander thema aan bod (bv de dierentuin, kermis, circus, …). Voor kinderyogadocente Aline staat plezier en ontspanning centraal tijdens deze lessen. Samen doe je speelse oefeningen die voor jong en oud toegankelijk zijn en die je ook thuis kan toepassen.

           

Lees meer: Ouder-Kind Yoga ZATERDAG 9u45

Verjaardagsfeestjes

Bezorg je kind een verjaardagsfeestje om niet te vergeten!

Praktisch

  • Doelgroep: voor kinderen vanaf 5 jaar (voor de 5 en 6 jarigen vragen wij per 6 kindjes de aanwezigheid van 1 ouder)
  • Maximum 15 deelnemers
  • Duur: 3 uur (van 13.30 tot 16.30 uur)

Lees meer: Verjaardagsfeestjes