Kookworkshops

Gezonde kookworkshops by Bloomm

Momenteel hebben wij twee gezonde kookworkshops in de aanbieding, gegeven door Ines Bosmans van Bloomm.

BloommJars

Eenvoudige keurrijke maaltijdsalades vol gezonde ingrediënten.

De stapeltechniek zorgt ervoor dat jouw salade tot drie dagen vers blijft in de koelkast. Ideale lunchvoorbereiding voor wie minder tijd wil spenderen in de keuken.

Bloommjars bevatten een verzameling aan eiwitten, gezonde vetten en trage koolhydraten. Het is een volwaardige vegetarische maaltijd verwerkt in een ecologische weckpot.

In de samenstelling van de jars varieer je eindeloos. Samen bekijken we vier smaakvolle recepten gevuld met seizoensgebonden groenten.

Na de bespreking van de ingrediënten en de opbouw van de jar, bereiden we de Bloommjar van het seizoen.

Ga naar huis met een gevulde goodiebag waaronder jouw eigen gemaakte Bloommjar!

Ines leert hoe je een gezond en gevarieerd slaatje met een lekkere dressing maakt én dat ook nog eens enkele dagen vers blijft door middel van het gebruik van een bokaal! Er wordt gewerkt met seizoensgroenten én Ines geeft nuttige tips over het gebruik van gezonde oliën.

Inclusief een BloommJar, een lekkere saladelunch voor de dag nadien! Wij voorzien 1 bokaal per deelnemer.

 

BloommJars Photo by Tycho Ruts

 

BloommRolls & Dips

Opzoek naar creatieve én gezonde hapjes? Deze unieke wereldse klassiekers totally blow you away!

Maak kennis met kleurrijke eetbare bloemen en andere foodstyling tips.

Eenvoudige vegetarische gerechten zoals Bloommrolls, tumeric tzatziki, harissa hummus en guacamole gomasio staan op het menu. Experimenteer met wereldse smaken en proef het huisgemaakte verschil.

Heerlijk als lunch of verse hapjes die je mooi kan presenteren !

Jouw goodiebag bevat onder andere een eco menubox om deze heerlijke creaties mee naar huis te nemen. Zo kan jij jezelf, je gezin of jouw gasten verwennen met deze delicious treats!

Ben jij ook verzot op de wereldkeuken? Haal dan de wereld in huis en neem er een hapje uit! Ines leert je hoe je snel en gezond guacamole, tzatziki, humus en vegetarische springrolls kan maken! Ines geeft eveneens nuttige tips over het gebruik van eiwitten (vleesvervangers).

BloommRolls Photo by Tycho Ruts 

Lees meer: Gezonde kookworkshops by Bloomm