Ineke

Ineke heeft ondervonden dat de weg naar het moederschap en het moederschap zelf niet altijd vanzelfsprekend is. Voordat ze moeder werd, heeft ze vier zwangerschappen gehad, die telkens misliepen. Het verwerkingsproces werd na elk verlies langer en zwaarder en de hoop op kinderen leek een verre droom. Verbondenheid met bepaalde mensen leek vaak ver weg en de authenticiteit en de echte steun en erkenning van haar verlies werden een zeldzaamheid. Daarnaast stierf Inekes oudste broer na een lange strijd en dat heeft eveneens haar sporen nagelaten.
Ineke is ondertussen mama geworden en staat nu ook meer in contact met haar intuïtie en gevoel. Ze voelt dan ook dat zelfzorg broodnodig is. Door de gebeurtenissen in haar leven voelt Ineke zich nauw betrokken bij Over de vlOER.


Ineke: "Het dagelijkse leven is voor vele jonge moeders hectisch, omdat ze de zorg voor hun (jonge) kinderen moeten weten te combineren met een veeleisende baan en een drukvereist sociaal leven.

Zelf heb ik ook ondervonden dat gezondheidsprobemen van een dierbare of het verlies van zo’n persoon haar sporen nalaat en dat kan eveneens een enorme druk op het gezin leggen.

Ik werk voornamelijk achter de schermen van Over de vlOER. Ik bied de nodige structuur aan, sta in voor onder andere de planning en organisatie, social media en het onderhoud van de website.

Momenteel zijn we nog in volle ontwikkeling en uitbreiding van Over de vlOER en haar activiteiten.
Daarom zou ik jullie ook willen aansporen om je in te zetten voor Over de vlOER. Onze vzw werkt, samen met alle vrijwilligers, aan een grootschalig toekomstproject, gericht op jou en alle leden van jouw gezin. Dit project heeft als doel meer vrije tijd voor het gezin te creëren, om het gezin te ontlasten en om zo meer onderlinge betrokkenheid te doen ontstaan.
En hiervoor hebben we helpende handen nodig! Wij zijn nog op zoek naar startende ondernemers én naar hulp voor achter de schermen. Denk maar aan het voeren van promo, online marketing, het opstellen van een financieel/businessplan, investeerders aantrekken.. Misschien ben jij hier goed in en betekent dit een enorme bijdrage voor Over de vlOER.
Als jij je, net als al onze vrijwilligers, geroepen voelt om aan dit project te werken, dan ben je van harte welkom.

Laat je van je horen? Contacteer ons dan hier."