Kathy

Ik ben Kathy.

Tijdens mijn opleiding 'Leefstijlgeneeskunde' (orthomoleculair therapeut) heb ik goed begrepen hoe voeding, beweging en leefstijl de kwaliteit van je leven kunnen beïnvloeden.

Niet alleen wat je eet, maar ook hoe, wanneer en hoe vaak we iets in onze mond stoppen, is van belang. De kwaliteit en het goed functioneren van je darmen en spijsvertering spelen een hoofdrol en laten vaak te wensen over en dit is een nog onderschat probleem bij velen van ons. De kwaliteit van onze darmen en slijmvlies is belangrijker dan we denken voor onder andere onze Psyche, immuniteit, slaap ontstekingen, energie,...

Gezien ik erg gepassioneerd ben in deze materie en mezelf en mijn leven weer op de rails gekregen heb met deze kennis en manier van leven, wil ik dit bijzonder graag met jullie delen. Daarom werk ik niet alleen met individuele sessies, maar ook in groepssessies.

Onder de vorm van lezingen en workshops deel ik graag mijn kennis over de werking van het menselijke lichaam met oorzaak en mogelijke oplossing van jouw klachten.