Sarah

Sarah is gevoelig én perfectionistisch, twee zaken die vaak moeilijk te combineren zijn. Om alle ballen hoog te houden en er op zowel relationeel als professioneel vlak te staan, ondervond ze moeilijkheden. In combinatie met twee jonge kinderen, werd het er niet beter op. Sarah had het gevoel er vaak alleen voor te staan. Mede door haar perfectionisme koos ze daar zelf voor en hulp vragen leek niet evident. Ze struikelde met haar rollenpatroon als vrouw, collega en moeder, waardoor ze vaak geen klankbord vond en zich enorm eenzaam voelde. Ze vroeg zich af waarom dit bij anderen wel lukte en bij haar niet. Ze had het gevoel dat de aarde en alles waarvan zij dacht dat haar identiteit vormde, onder haar voeten wegschoof. Zo gleed ze dan ook langzaam maar zeker in een burn-out. Sarah is nog steeds herstellende van een burn-out, waardoor dit project haar nauw aan het hart ligt. Ze ontdekte dat ze een hooggevoelig persoon is en dat dit niet als iets negatief gelabeld moet worden. Het is net haar kracht geworden, om te zijn wie ze kan zijn.
Verder heeft Sarah een groot hart voor sport en voor kinderen. Haar grote droom is om een kinderopvang op te richten, maar net dat tikkeltje anders. Sociaal geëngageerd, creatief, uniek, op maat van de kindjes en met de nodige randactiviteiten voor oudere broertjes, zusjes en (groot)ouders. Een droom die eveneens nauw aansluit bij de missie van Over de vlOER.

Sarah: "Als sportleerkracht zorg ik ervoor dat vrouwen hun krachtig lichaam terug bekomen met behulp van Poweryoga.
Na acht jaar ervaring in de fitnesswereld ben ik ervan overtuigd dat Poweryoga dé ideale manier is om letterlijk in je kracht te komen.
Ik geloof sterk in de balans tussen bewust werken met je lichaam en werken tot aan je grens, je groene pijn, waardoor je sneller en kwetsurenvrij resultaten boekt.

Hoe ik dat doe? Door middel van een aaneenschakeling van yogabewegingen die én spierversterkend werken én de focus leggen op de ademhaling zodat je bewust beweegt.

Ben jij iemand die kiest voor een strakker lichaam? Kies dan voor het winteraanbod van Over de vlOER en ik zie je graag tweewekelijks op dinsdag op de mat."