Mamababbel - Zondag 30 januari

It takes a village to raise a child. Maar wat als jouw achterban een ander idee lijkt te hebben over opvoeden dan jij? Als je nood hebt aan babbels met andere mama's, maar niet verder lijkt te komen dan wat small talk aan de schoolpoort? Als die chatgesprekken met gelijkgestemden op Instagram wel leuk zijn, maar je eigenlijk nog wel eens iemand in het echt wil spreken? 

Informatie over bewust ouderschap is er in overvloed: de boeken, cursussen en coaches schieten als paddenstoelen uit de grond (en ja, ik kijk ook naar mezelf daarvoor). Dat is heel erg waardevol, maar soms heb je nood aan iets anders dan theorie. Soms wil je gewoon eens van iemand anders horen hoe die dat dan in de praktijk aanpakt. Of wil je eens kunnen vertellen over jouw ervaringen tegen iemand die je begrijpt. 

Wat een geluk dat Stephanie net om die redenen een mamababbel organiseert! 

Door wie?

Deze Mamababbel wordt georganiseerd door Stephanie Baumers, opvoedcoach, blogger en ambassadeur van afgestemd opvoeden, natuurlijk leren en eenvoudig leven.

Ik ben Stephanie. Beschouw me als een gids die je meeneemt op het pad van bewust opvoeden, natuurlijk leren en eenvoudig(er) leven. Als zorgleerkracht deed ik al heel wat ervaring op met kinderen en leren, maar de laatste jaren als mama hebben me tonnen meer ervaring gebracht en lessen geleerd op het vlak van opvoeden. Ik help je om zelfzeker en kalm te worden in plaats van onzeker en gestrest.

Wat is het?

We komen samen met maximum 8 mama's bij Over de vlOER. Stephanie geeft eerst haar ervaring en visie op één bepaald thema. Om dat thema te bepalen, krijgt elke deelnemer de kans om mij een vraag door te sturen. Daarna kijken we wat er komt. Afhankelijk van de weersomstandigheden gaan we in kleine groepjes wandelen in het bos, zetten we ons buiten op een bank of blijven we gezellig binnen zitten. Het belangrijkste is dat je kan vertellen over je eigen ervaring en kan luisteren naar die van andere mama's. 

We sluiten in ieder geval af in groep en houden een stilte- en reflectiemoment zodat je voor jezelf kan overdenken wat je mee wilt nemen.

De hele mamababbel duurt ongeveer 2 uur. 

Is dit iets voor jou?

  • Ja, als je op zoek bent naar echte contacten met gelijkgestemden.
  • Ja, als je je ei eens kwijt wilt.
  • Ja, als je ervaringen wilt uitwisselen in plaats van alleen maar theorie op te nemen. 

Wanneer?

De mamababbel gaat door op zondag 30 januari van 10u tot 12u.

Waar?

Bij Over de vlOER, Kasteelstraat 67 te Retie (domeinHun Corsendonk De Linde)

Baby's en jonge kindjes zijn ook meer dan welkom.

Kostprijs?

Je betaalt een vrije bijdrage voor deelname. Wees er snel bij want de plaatsjes zijn beperkt.  

Inschrijven?

Dat kan hier!