Individuele sessies

Rohnny Schepers - Hypnotherapeut & Jongerentherapeut

Rohnny Schepers, gekend van zijn workshop Emotionele Blokkades, werkt graag met je verder inzake bepaalde trauma’s, die zich in je lichaam hebben vastgezet.  Het onderbewustzijn is hierbij een krachtige tool! 
Rohnny is hypnotherapeut en Jongerentherapeut en werkt zowel met volwassenen als met kinderen vanaf 9 jaar.


Een kleine greep uit mogelijke thema’s: Zelfvertrouwen- Je minderwaardig voelen
- Prikkelbaar, aggressief of snel boos zijn - Slaapproblemen - Teveel piekeren -Neerslachtigheid - Belemmerende angsten of fobieën - Chronische pijn zonder medische oorzaak - Rust vinden, omgaan met stress

Contactgegevens

  • Telefoonnumer: 0468/118026

Cherrinne Gielen - Kinderwensconsulente

Het moeilijkste wat je ooit als koppel tegenkomt is het niet (kunnen) krijgen van kinderen. Kinderloos zijn of definitief blijven is een vreselijk zware last voor beide kinderwensouders en weegt enorm door op de relatie. Elk koppel, dat droomt van kinderen krijgen, maar waarbij dit plots niet meer zo evident lijkt, botst steeds opnieuw tegen die muur waar ze over willen. Achter die muur ligt een toekomst met kinderen, een toekomst die de evidentie zelf zou moeten zijn, want bij al de rest lukt het toch ook? Die muur doorbreken of erover klimmen, lijkt al vaak een onmogelijke opdracht en het toekomstbeeld valt als een mooie droom aan diggelen.

Wat nu? Blijven vechten of je erbij neerleggen? Ons erbij neerleggen?? No way!

Al deze tegenstrijdige emoties leiden vaak tot ongecontroleerde gevoelens van jaloezie, woede, verdriet, eenzaamheid en zo veel meer. Je omgeving begrijpt je niet en ze begrijpen je verlies niet. Want ja, ook jij hebt iets verloren! Dat mooie toekomstbeeld, samen met kinderen, lijkt nu een onbereikbare droom..En daarom doorloop jij ook een rouwproces, namelijk het rouwen om het verlies van een kind dat nooit heeft (mogen) bestaan..

Als jij hiermee worstelt dan kan je terecht bij Cherrinne Gielen, ervaringsdeskundige en kinderwenscoach. Samen maakt ze met jou individueel of jullie als koppel de psychische impact van ongewenste kinderloosheid bespreekbaar én gaan jullie deze samen aanpakken. Want naast al de fysieke dingen die je als koppel probeert om een kind te krijgen, voel je je toch vaak alleen op de wereld en lijkt het alsof niemand jullie begrijpt en vind je geen erkenning voor jullie rouwproces. En met deze dingen kan Cherrinne jullie helpen. 🙏🏼

Contactgegevens

  • Telefoonnummer: 0485/763949
  • E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Bij interesse in een individuele sessie bij één van deze toppers kan je persoonlijk met hen in contact treden of dit kan via Over de vlOER dmv een PB of via mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
De individuele sessies zullen plaatsvinden bij Over de vlOER, Kasteelstraat 67 te Retie.